Woonvisie

Home

  55+ en middeninkomen

  Met dit inkomen komt u eigenlijk niet in aanmerking voor een woning met een kale huurprijs tot en met € 710,68, een sociale huurwoning. Wij mogen dit jaar 10% van onze sociale huurwoningen toewijzen aan mensen met een zogenaamd ‘middeninkomen’.

  Voor een aantal woningen passen wij de voorrang voor toewijzing aan
  We zien dat de woningmarkt krap is voor mensen met een middeninkomen. Met deze aanpassing verwachten wij doorstroming op de huurwoningmarkt bevorderen. Daar is iedereen bij gebaat.

  Wat betekent dit voor u?
  U kunt met voorrang reageren op sociale huurwoningen waarvan wij de inkomensvoorwaarden hebben aangepast.

  Daarvoor gelden de volgende spelregels:

  • U bent 55 jaar of ouder;
  • Uw gezamenlijk jaarinkomen ligt tussen € 36.799 en € 41.056;
  • U woont in de plaats waarin de woning ligt (Ridderkerk, Rhoon of Poortugaal);
  • Dit geldt voor seniorenwoningen* en woningen aan het Goudenregenplantsoen en Prunusplantsoen met een kale huurprijs tussen € 640,15 en € 710,68;
  • Rangorde wordt bepaald op basis van inschrijfduur.

  *voor nieuwbouwseniorenwoningen kunnen afwijkende voorwaarden gelden.

  Houd de website van Woonnetrijnmond dit jaar goed in de gaten
  De vrijkomende woningen waarvoor wij de voorwaarden aanpassen, adverteren wij op woonnetrijnmond.nl. Nieuwe woningen zijn hier vanaf 20:00 uur te zien.

   
   


  Disclaimer

  De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
  Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.