Woonvisie

Home

  Eenkamerappartement in woonvilla voor minder valide bewoner

  Royaal 1-kamerappartement in een woonvilla aan de Kievitsweg 73 in Ridderkerk.

  De slaapkamer en woonkamer zijn met elkaar zijn verbonden, zonder een tussenwand (plattegrond). De hele villa en alle appartementen zijn volledig aangepast aan de behoefte van haar minder valide bewoners.

  De woonvilla bestaat uit 8 appartementen en gemeenschappelijke eetkamer en tuin. In deze kleinschalige woonvorm kunnen mensen (veelal jongeren) met een lichamelijke beperking zelfstandig wonen. Stichting de Poort begeleidt de bewoners in het zelfstandig wonen. Kijk voor meer informatie over De Poort op hun website.

  De kale huurprijs: € 516,29 p/maand
  Servicekosten: € 122,32 p/maand
  Totale huur: € 638,61 p/maand
  Beschikbaar per: direct

  Voorwaarden:
  In het bezit van een inkomensverklaring van de Belastingdienst over het jaar 2015.
  Maximale inkomen 1 persoon € 22.200
  Maximale inkomen bij 2 personen € 30.150

   

  Bel voor meer informatie naar de heer J.J. van de Haar op telefoonnummer (0180) 49 49 37.

   
   


  Disclaimer

  De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
  Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.