Woonvisie

Home

  Nieuwe openingstijden

  Vanaf 1 maart is onze woonwinkel aan het Koningsplein in Ridderkerk minder lang open dan u gewend bent. Op maandag tot en met vrijdag kunt u dan bij ons terecht tussen 8:30 en 12:30 uur.

  Wist u dat u hier op onze website veel informatie vindt en ook al veel kunt regelen? U vindt hier bijvoorbeeld formulieren om de huur op te zeggen, u kunt online een reparatieverzoek doen of overlast melden. En ons woningaanbod vindt u natuurlijk op Woonnet Rijnmond.

  Komt u er online niet uit? Bel ons dan gerust. Telefonisch bereikt u ons tot 17:00 uur.

   
   


  Disclaimer

  De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
  Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.