Woonvisie

Huur betalen

Wanneer u een woning van ons huurt, bent u ons maandelijks huur verschuldigd. Het huurbedrag moet bij vooruitbetaling vóór de eerste van de maand bij Woonvisie zijn bijgeschreven. Ons rekeningnummer is NL81 RABO 0385 4959 00.

Betaling gaat voor u en ons het makkelijkst via automatische incasso, waarbij u ons machtigt iedere maand het huurbedrag af te schrijven van uw rekening. Wilt u dit niet, betaal dan via overschrijving of een periodieke opdracht bij uw bank. In uitzonderingsgevallen kunt u ook per pin in onze woonwinkel betalen (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur)

Betaalt u via internet bankieren of heeft u uw bank gemachtigd om het huurbedrag automatisch van uw rekening af te schrijven? Vergeet dan niet om wijzigingen, zoals een jaarlijkse huurverhoging, zelf aan te passen of uw bank hierover in te lichten.

Telefonisch spreekuur speciaal voor vragen over de huurbetaling

Is de huurbetaling voor u ook de grootste uitgave in de maand? Wij begrijpen hoe belangrijk het dan is om dit goed te regelen. Heeft u een vraag, dan wilt u niet wachten op een antwoord.

Speciaal voor vragen over de huurbetaling hebben wij nu een telefonisch spreekuur. Om u sneller en beter van dienst te zijn. Op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur belt u ons op (0180) 49 49 49 over:

Huurbetaling: al uw vragen over uw huurbedrag, huurtoeslag en huurverhoging.

Betalingsregeling: graag bespreken wij tijdens het spreekuur met u de mogelijkheid voor een betalingsregeling als u huurachterstand hebt.

Incassozaken: is de betalingsachterstand zo erg opgelopen dat de invordering bij een van onze gerechtsdeurwaarders ligt? Ook dan kunt u ons bellen met vragen of om een oplossing te bespreken.

Misbruik: weet u dat een woning of garage van Woonvisie illegaal wordt gebruikt voor bijvoorbeeld onderhuur of een hennepkwekerij, dan kunt u ons dat tijdens het telefonisch spreekuur melden. Voor de ander blijft u vanzelfsprekend anoniem. U helpt ons hier enorm mee.

Heeft u andere vragen? Dan kunt u ons altijd bellen, tijdens kantooruren. U bent ook van harte welkom in onze woonwinkel. Heeft u minder dringende vragen. Stelt u ze dan gerust via info@wv.nl.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.