Woonvisie

 

Huurtoeslag

Huurtoeslag, een tegemoetkoming in de huur, is een recht waar u in bepaalde situaties gebruik van kunt maken. Meer dan een kwart van onze huurders kan jaarlijks rekenen op een lagere huur dankzij de huurtoeslag. Ook als u tot nu toe geen huurtoeslag heeft ontvangen, is het zeker de moeite waard om ieder jaar na te gaan of u hier toch voor in aanmerking komt.

Op www.toeslagen.nl  (klik verder op: “Maak een proefberekening) kunt u berekenen of u en zo ja, hoeveel huurtoeslag u kunt krijgen.

Controleer altijd eerst of u in aanmerking komt voor huurtoeslag, voordat u op een woning reageert. Komt u er niet uit, schroom dan niet en kom gerust langs in onze woonwinkel. Wij helpen u graag bij het maken van een proefberekening. U kunt hier voor een afspraak maken óf tussen 09.00 - 11.30 uur en 14.00 - 15.30 uur langskomen in onze woonwinkel.

Wilt u huurtoeslag aanvragen, dan moet u in het bezit zijn van een DigiD code. U kunt deze opvragen op www.digid.nl/aanvragen.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.