Woonvisie

Bewonersinspraak

Bij Woonvisie zijn verschillende bewonerscommissies actief. Een bewonerscommissie is een afvaardiging van huurders uit een bepaalde buurt. Zij behartigt de belangen van de huurders/bewoners die daar wonen en voert daarover overleg met Woonvisie. Alles wat in de buurt of in en om de woningen speelt kan onderwerp van gesprek zijn.

Is er een bewonerscommissie bij u in de buurt actief, dan houden zij u regelmatig op de hoogte. Bent u ge├»nteresseerd in deelname aan - of de oprichting van - een bewonerscommissie, neemt u dan contact op met Stichting Bewonersraad Progressie of met Woonvisie.

 

Wijkspreekuur

Heeft u of ervaart u problemen in uw straat? Is uw woongenot achteruit gegaan? Wilt u gehoord worden over uw idee├źn voor uw straat uw wijk? Of heeft u andere vragen of suggesties, kom dan naar het wijkspreekuur.

Het wijkspreekuur is een samenwerking tussen Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, Politie en Woonvisie. U kunt hier terecht voor een antwoord op al uw vragen, voor informatie over de ontwikkelingen in uw woonwijk en advies of een persoonlijk gesprek op het gebied van welzijn, zorg en wonen.

 

 

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.