Woonvisie

Reparatie en onderhoud

Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit van onze woningen hoog te houden. Maar dat kunnen we niet alleen. Wij verwachten dat u als huurder ook uw steentje bijdraagt.

Wat doen wij?

Wij houden de bouwkundige staat van de woning in orde. Dat doen we door groot onderhoud zoals bijvoorbeeld het buitenschilderwerk en door kwaliteitsonderhoud zoals bijvoorbeeld het vervangen van keukens en badkamers of het aanbrengen van isolatie. Om te zien of er voor uw woning dit jaar dergelijk onderhoud op de planning staat, klikt u in de rechterkolom op "Onderhoudsplanning".

Wat verwachten wij van u?

Van u vragen wij dat u uw woning netjes bewoont. Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets kapot gaat. Het is dan zaak te zorgen dat er zo snel mogelijk een reparatie wordt uitgevoerd. In onze onderhoudswijzer vindt u terug welke reparaties u zelf uitvoert en welke reparaties voor onze rekening zijn. Voor reparaties die onze verantwoordelijkheid zijn, kunt u eenvoudig online een reparatieverzoek indienen.

 

Lees meer

Onderhoudsplanning

Welke reparaties zijn voor onze en welke voor uw rekening? Lees het in de onderhoudswijzer.

Kosteloos verstoppingen laten verhelpen? Dat kan als u lid bent van het Riool Ontstoppingsfonds? Meldt u nu aan.

Bent u al verzekerd tegen ruitbreuk? Wordt lid van het Glasfonds.

Hevige regenval en lekkage. Hoe gaan wij hier mee om?

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.