Woonvisie

Hevige regenval en lekkage

U kunt zich voorstellen dat onze telefooncentrale altijd weer roodgloeiend staat na een flinke regenbui en dat wij de loodgieters overstromen met reparatieverzoeken. Deze doen natuurlijk hun uiterste best alle klachten zo snel mogelijk te verhelpen maar omdat het vaak ineens een hele hoos is, moeten zij hier toch onderscheid in prioriteit van maken. Dus een ernstige lekkage die voor gevolgschade in de woning zorgt, gaat voor op een schuur met lekkage of een overlopende dakgoot.

Daarnaast zijn veel klachten ook puur gevolg van de plotselinge hevige regenval waar ons land tegenwoordig mee te maken krijgt en waar onze rioleringen en huizen helaas niet op gemaakt zijn. Dit betekent dat deze klachten, onder andere vollopende kruipruimtes en overlopende straatkolken die weer zorgen voor natte achterpaden en schuren, simpelweg een gevolg van de weersomstandigheden zijn en niets te maken hebben met een technisch of bouwkundig mankement. Voor dit soort klachten valt dus eigenlijk geen reparatieverzoek in te dienen, want er is niet echt iets kapot. Dit geldt ook voor deuren waar de wind tijdens regenval volop staat te blazen, daar zal door de kieren ook water naar binnen kunnen komen.

Dat deze klachten wel voor overlast zorgen, is duidelijk maar helaas dus niet iets waar altijd wat aan gedaan kan worden.

Hebt u lekkage, belt u dan met (0180) 49 49 00. Ook in de weekenden en avonden kunt u dit nummer bellen, u wordt dan automatisch doorgeschakeld.

Mocht u vermoeden dat een verstopping de oorzaak is van bijvoorbeeld een overlopende dakgoot, dan kunt u bellen met de RRS op telefoonnummer (010) 292 14 14.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.