Woonvisie

Politiekeurmerk

Woonvisie is erkend als PKVW-bedrijf. Dit betekent dat wij, naast het adviseren, in eigen beheer inbraakwerend hang- en sluitwerk mogen (laten) aanbrengen. De preventieadviseurs van Woonvisie kunnen geheel zelfstandig projecten inventariseren om zo voor een heel complex inbraakwerende maatregelen aan te bieden. Deze projectgegevens worden getoetst en gecontroleerd door de coördinator Politiekeurmerk Veilig Wonen. Na de uitvoering van de werkzaamheden worden steekproeven genomen. Daarna geeft Woonvisie het certificaat af.

Op dit moment zijn ruim 3.200 van onze woningen voorzien van een geldig certificaat “Veilige Woning”, onderdeel van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen succesvol is, blijkt uit de landelijke resultaten. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan kunt u hierover meer informatie bij ons aanvragen. Na ontvangst van uw verzoek krijgt u van ons de maatregelen (schriftelijk) opgestuurd, met daarbij het bedrag dat hiervoor in de kale huur van uw woning wordt opgenomen. Ook ontvangt u van ons de brochure Technisch ABC van Veilig Wonen, waarin het Politiekeurmerk Veilig Wonen uitvoerig wordt belicht.

Op www.politiekeurmerk.nl vindt u uitgebreide informatie over dit onderwerp.


 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.