Woonvisie

Reparatieverzoek

Wilt u een reparatieverzoek aan ons doorgeven? Dat kan op verschillende manieren. Check van te voren wel even in de onderhoudswijzer of de reparatie voor onze rekening is of voor u zelf.

Bij de huismeester
Als u in een complex met een huismeester woont, meldt u op doordeweekse dagen alle reparaties bij de huismeester. Heeft u 's avonds of in het weekend een spoedreparatie? Belt u dan (0180) 49 49 49. U wordt dan doorgeschakeld naar de huismeester die op dat moment dienst heeft.

Telefonisch
U kunt ons ook bellen, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is (0180) 49 49 49. Als het kan maken we direct een afspraak met u. Buiten kantoortijden zijn wij op dit nummer alleen voor spoedeisende storingen en problemen bereikbaar.

Via de website
Minder spoedeisende reparaties kunt u melden via deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Vul dan onderstaand formulier in.

Reparatieverzoek
 

Lees ook

Onderhoud: voor u of voor ons. De onderhoudswijzer vertelt het.

Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees...

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.