Woonvisie

Zelf klussen

Iedereen wil zijn woning zoveel mogelijk naar eigen smaak en wensen aanpassen. En dat mag ook. Leest u voordat u aan de slag gaat wel onze “spelregels” hieronder, dan komt u later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voor het aanbrengen van ander behang, verf en gordijnen hoeft u uiteraard geen toestemming te vragen. Dit zijn tenslotte zaken die niet van invloed zijn op de aard van de woning, het zijn roerende zaken.

Meer ingrijpender zijn onroerende zaken, deze hebben wel degelijk invloed op de aard van de woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het weghalen van een scheidingswand, het leggen van plavuizen, vervangen van tegels of het plaatsen van een dakkapel.
Voordat u daaraan begint, heeft u onze toestemming nodig. Vul hiervoor onderstaand formulier in:

Aanvraag Zelf aangebrachte veranderingen

 

Voor uitgebreide informatie leest u ons informatieblad 'Zelf klussen'. Hiernaast vindt u onder andere tips voor duurzaam klussen en kluswijzers voor het plaatsen en/of verwijderen van niet dragende binnenwanden en het egaliseren van vloeren in de woning.

Heeft u door een lichamelijke beperking behoefte aan een aanpassing in uw woning, zoals douchesteunen of een traplift, dan kunt u in veel gevallen aanspraak maken op de Wet maatschappelijke ondersteuning.

 

Lees ook

Alles wat u moet weten over asbest. Lees...

Hulp nodig bij klussen? Lees...

Schotelantennes. Voorwaarden

Airco plaatsen. Voorwaarden

Tips voor duurzaam klussen. Lees...

Kluswijzer voor plaatsen (en verwijderen) binnenwand. Lees...

Korting op herstelonderhoud bij verhuizing. Lees...

Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees...

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.