Woonvisie

Klussendienst

Om prettig te kunnen wonen is het nodig om regelmatig kleine klussen uit te voeren in of om de woning of in de tuin. Lukt het u niet (meer) om die klussen zelf te doen en woont u in Ridderkerk, dan kunt u een beroep doen op de klussendienst van Woonvisie en SWOR.

Voor de klussen in en om het huis is er een groep vrijwilligers actief. Voor een klein bedrag per uur zorgen zij voor perfect opgehangen schilderijen en lampen, repareren zij een lekkende kraan of ontluchten zij uw cv-installatie.

Moet er in de tuin wat gebeuren, zoals het knippen van de heg, het verwijderen van een dode struik of het maaien van het gras, dan komt er iemand van Extend bij u langs.

Op ons informatieblad leest u alles wat u moet weten over de klussendienst.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.