Woonvisie

Mutatiekortingsregeling

Korting op herstelwerk bij verhuizing?

Wie gaat verhuizen, moet zijn huurwoning “in goede staat” achterlaten. Wat dat betekent, verschilt per geval. Het kan zijn dat er zaken hersteld of vervangen moeten worden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van zelf aangebrachte tegels of plavuizen. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. In dat geval, en ook wanneer het herstel niet goed is uitgevoerd, hanteren wij een standaard tarieflijst.

Trouwe huurders kunnen rekenen op een leuke korting op deze tarieven, die kan oplopen van 10% voor huurders die meer dan vijf jaar dezelfde woning huren tot 100% bij een huurcontract van 25 jaar of langer.

Inboedel, vloerbedekking en zeil, zonwering, kippenhokken en andere bouwsels bij of aan het huis en moedwillig aangebrachte schades vallen niet onder deze regeling.

De kortingsregeling is als volgt:

Contractduur

Kortingspercentage

    0 t/m 4 jaar

            0%

    5 t/m 9 jaar

          10%

 10 t/m 14 jaar

          15%

 15 t/m 19 jaar

          25%

 20 t/m 24 jaar

          50%

       > 25 jaar

        100%

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.