Woonvisie

Zijn uw contactgegevens 'up-to-date'? Laat het ons weten

Wij hebben helaas niet van al onze huurders een (actueel) e-mailadres of het nummer van de mobiele telefoon. Dat is ook niet gek. Wie al heel lang dezelfde woning huurt, had toen nog geen mobiel en was e-mail nog niet zo gewoon als nu.

Hoe meer contactgegevens wij van u hebben, des te beter kunnen we u bereiken. Helpt u ons uw contactgegevens actueel te maken?

Wat is uw e-mailadres?
 

Let op

De gegevens die u hier doorgeeft, worden niet automatisch verwerkt in het systeem van Woonnet Rijnmond. Wilt u dat? Log dan in op Woonnet Rijnmond en pas ook daar uw gegevens aan.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.