Woonvisie

Meer fietsen voor de Kledingbank

Datum: 02-06-15 13:34

De Kledingbank, het Maximacollege en Woonvisie slaan de handen in één als antwoord op het groeiende aantal aanvragen voor een fiets.

Wie vanwege zijn of haar financiële situatie afhankelijk is van de kledingbank, kan daar voor meer terecht dan alleen voor kleding. De kledingbank voorziet ook in speelgoed én in fietsen. De Kledingbank, het Maximacollege en Woonvisie slaan de handen in één als antwoord op het groeiende aantal aanvragen voor een fiets.

In de gemeenschappelijke ruimten van onze complexen staan vaak fietsen gestald. Daar horen ze niet thuis en daar proberen wij de eigenaar op te wijzen. Na meerdere waarschuwingen wordt de fiets uiteindelijk verwijderd en opgeslagen. Heeft de eigenaar zich na geruime en juridisch getoetste tijd nog steeds niet gemeld, dan dragen wij de fiets over aan het Maxima College. Leerlingen van die school knappen de fiets op onder begeleiding van een docent. De fiets wordt voorzien van verlichting en een goed slot. De opgeknapte fiets komt uiteindelijk bij de Kledingbank die hem in bruikleen geeft aan een cliënt.

Een mooi initiatief waardoor gemeenschappelijke ruimten in onze complexen netjes blijven, leerlingen praktijkervaring opdoen en bewoners met een kleine beurs een fiets kunnen gebruiken.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.