Woonvisie

Overeenkomst voor onze eerste betaalbare woningen in Barendrecht

Datum: 14-12-15 14:05

Vanmorgen tekenden wij een intentieovereenkomst met de gemeente Barendrecht.

Wethouder Ingeborg Monhemius van Wonen en Alfred van den Bosch, directeur-bestuurder van Woonvisie tekenden in het gemeentehuis van Barendrecht de intentieverklaring voor de gronduitgifte voor de bouw van sociale huurwoningen in de Barendrechtse wijken Lagewei en Vrouwenpolder. Deze overeenkomst heeft een looptijd tot 1 januari 2018. De bedoeling is dat de grond voor de tijd is uitgegeven aan Woonvisie.

De gemeente Barendrecht heeft besloten dat in de wijken Vrouwenpolder en Lagewei in Barendrecht sociale huurwoningen moeten worden gerealiseerd. De gemeente is met diverse woningcorporaties gesprekken aangegaan om dit concreet in te vullen. Woonvisie ziet met de bouw van woningen in Barendrecht kansen haar ambitie om een sterke corporatie aan de zuidrand van Rotterdam te zijn, waar te maken. Bij daadwerkelijke gronduitgifte gaat Woonvisie voor eigen rekening en risico sociale huurwoningen realiseren.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.