Woonvisie

Huurders kijken in Kuyperhof

Datum: 03-06-16 17:00

Op 3 juni namen toekomstige bewoners alvast een kijkje in de Kuyperhof.

De toekomstige bewoners van 23 nieuwbouwappartementen namen alvast een kijkje in hun woning in de Kuyperhof. Kuyperhof is onderdeel van de grootscheepse vernieuwing van het woningbezit van Woonvisie in het centrum van Ridderkerk. Het appartementencomplex bestaat uit 46 woningen waarvan Woonvisie er 23 verhuurt. Een aantal huurders komt uit nabij gelegen complexen die gesloopt zijn of worden in het kader van de vernieuwing. Na de zomer worden in het centrum van Ridderkerk ook eengezinswoningen en appartementen in de sociale en middeldure huur van Woonvisie opgeleverd.

De aanstaande huurders waren erg enthousiast. Er werd kennisgemaakt en oude bekenden kwamen elkaar weer tegen; vroegere buren wonen straks weer in hetzelfde gebouw.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.