Woonvisie

Hoogste punt Centrum fase 1 bereikt

Datum: 03-11-16 12:30

Vandaag vierden we met alle bouwers het bereiken van het hoogste punt in Centrum fase 1.

Het hoogste punt is het dak van een van de appartementengebouwen. Voor de bouwers dit keer geen pannenbier maar een friet-uurtje.

Vorige week leverden wij al de eerste eengezinswoningen in dit project op aan de huurders. Deze maand leveren we ook de overige eengezinswoningen op. Zo verandert dit deel van het centrum van Ridderkerk weer langzaam in een bewoonde wereld. Onder de huurders zijn ook bewoners van de gesloopte woningen. Zij keren terug naar hun vertrouwde omgeving.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.