Woonvisie

Start bouw 55 appartementen in Barendrecht

Datum: 02-10-17 15:40

Donderdag 28 september gaven we het officiële startsein voor de bouw van onze eerste woningen in Barendrecht.

Vorige week gingen de eerste heipalen voor onze 55 appartementen in Barendrecht de grond in. Op 28 september gaven directeur-bestuurder Alfred van den Bosch en de Barendrechtse wethouder Lennart van der Linden het officiële startsein voor de bouw. Volgend jaar rond deze tijd hopen we de woningen over te dragen aan hun bewoners.

Dit project is het eerste van Woonvisie in Barendrecht. De 55 appartementen komen op een fraaie locatie aan de Kilweg met uitzicht over de polder. Een aantal appartementen is rolstoeldoorgankelijk en daardoor geschikt voor bewoners met een lichamelijke beperking. Lees meer op onze projectpagina.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.