Woonvisie

Persbericht start bouw Rijsoord

Datum: 06-02-18 13:29

Woonvisie start met de bouw van 31 duurzame appartementen in Rijsoord

De start van de realisatie van 31 Nul op de Meter (NOM) appartementen in Rijsoord Ridderkerk is een feit. Op 30 januari 2018 is VORM Bouw, in samenwerking met aannemersbedrijf Gebroeders Hooghwerff, gestart met het heiwerk van 31 zeer zuinige nieuwbouw appartementen. Opdrachtgever van dit project is woningcorporatie Woonvisie.

In 2 fasen maken de bestaande jaren 60 beneden-bovenwoningen plaats voor 31 NOM appartementen en 16 NOM eengezinswoningen. Het komend jaar staat in het teken van de realisatie van de 31 appartementen waarna in 2019 de 16 eengezinswoningen gebouwd gaan worden.

De bouw van deze woningen draagt bij aan de doelstelling van Woonvisie om een duurzame woningvoorraad te ontwikkelen. De gasloze appartementen en woningen worden voorzien van onder andere warmtepompen met bodemlus, waarbij  water door bodemlussen wordt gepompt om warmte of kou aan de bodem te onttrekken, balansventilatie met warmteterugwinning waarbij de warmte van de uitgaande lucht wordt gebruikt om de binnenkomende verse lucht te verwarmen, warmteterugwinning uit douchewater, driedubbel glas en zonnepanelen.

Directeur-bestuurder van Woonvisie Alfred van den Bosch zegt trots te zijn op  de start van dit Nul op de Meter project: ‘Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en mooie en duurzame woningen  voor onze huurders.’

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.