Woonvisie

Klacht of overlast melden

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Of heeft u overlast van uw buren? We hopen natuurlijk dat u tevreden bent over ons en over uw woonomgeving. Maar als dat niet zo is, willen we het graag van u weten.

Niet tevreden over Woonvisie?

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Dat willen we dan graag weten. Zo kunnen we u verder helpen en onze dienstverlening blijven verbeteren. Hier kunt u een klacht indienen.

U heeft overlast van uw buren

Heeft u uw buren daar al over gesproken? Ga eerst met hen in gesprek. Soms is een ander zich er niet van bewust dat hij een ander overlast bezorgt. Komt er u er samen niet uit? Dan kunt u de overlast melden bij Woonvisie.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.