Woonvisie

Organisatie

Woonvisie is de grootste sociale verhuurder van Ridderkerk en in Rhoon en Poortugaal hebben wij tegenwoordig een kleine 800 woningen. Wij beheren in Ridderkerk zo'n 8.000 woningen en enkele honderden bedrijfsruimtes, waarvan 56 winkels. Ook zijn wij eigenaar van twee zorgcentra en een servicecentrum voor ouderen.

Wij beheren en ontwikkelen in alle wijken een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen, waarbij de met huurtoeslag bereikbare woning nog steeds centraal staat voor onze primaire doelgroep.

Aan het roer staat de directeur-bestuurder, onder het toeziend oog van en geadviseerd door de raad van commissarissen. De organisatie telt 90 medewerkers.

 

Meer over onze organisatie

Organogram. Bekijk...

Overzicht van onze stakeholders. Klik hier...

Steun aan leefbaarheidsinitiatieven. Lees...

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.