Woonvisie

Werken bij Woonvisie

Werken bij Woonvisie betekent werken bij een organisatie met een goed sociaal beleid. Er is aandacht voor de individuele medewerker en er bestaan ruime opleidingsfaciliteiten. De CAO Woondiensten heeft een cafetariasysteem.

Solliciteren

Een openstaande vacature vermelden wij in ieder geval hier op de website en vaak ook in (lokale) nieuwsbladen en websites. Reageren op een vacature kan per e-mail. Binnen een week ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Daarin staat nadere informatie over de verdere procedure en wordt aangegeven op welke termijn een uitnodiging voor een nader kennismakingsgesprek of een afwijzing is te verwachten. Bij een afwijzing wordt kort de reden vermeld. Na afloop van de gehele procedure worden alle mails verwijderd.

Richt je sollicitatie per e-mail aan:
Woonvisie, afdeling HR
via vacature@wvonleesbaarnl.

 

Vacatures:

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Stage lopen bij Woonvisie?

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten op alle niveaus. Meer weten? Mail naar stage@wvonleesbaarnl.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.