Woonvisie

Vernieuwing Geerlaan 51-133

Datum: 15-01-16

Deze woningen ondergaan een hoogniveaurenovatie. De impact van deze ingreep is voor de huurders hetzelfde als een sloop-nieuwbouwtraject: zij moeten hun woning verlaten.

oude situatie

impressie van de nieuwe situatie

De woningen worden op verschillende punten verbeterd. De belangrijkste verbetering is de toegankelijkheid. De huidige woningen zijn door het portiek niet geschikt voor senioren of mensen die slecht ter been zijn. Het vernieuwde gebouw krijgt een lift en galerijen. De woningen zelf worden ook verbeterd, het gebouw is nu erg gehorig en niet goed geisoleerd. De woningen worden gesloopt totdat alleen het casco van het gebouw nog staat. Daarna worden de woningen opnieuw ingedeeld, beter geisoleerd en uiteraard voorzien van een nieuwe badkamer en keuken.


Huurprijzen nieuwbouwwoningen

Wij vernieuwen 42 nieuwe woningen. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 80 m2. De kale huurprijs is gemiddeld 690 euro.


Planning

De tweede helft van 2016 zijn we gestart met de werkzaamheden. Door tegenvallers heeft de bouw een tijd stilgelegen. Inmiddels zijn de werkzaamheden hervat en de nieuwe woningen worden rond de zomer van 2018 opgeleverd.

 

Kerngegevens

Waar
Geerlaan 51-133
Start sloop/bouw
Half 2016
Status
voorbereiding
Aantal
42
Architect
De Twee Snoeken
Aannemer
Willems en Hurks
Oplevering
2017
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.