Woonvisie

Vernieuwing Rembrandtweg fase 1

Datum: 05-01-16

De gesprekken met de klankbordgroep over het sociaal plan zijn afgerond. Het sociaal plan is op 21 december 2015 ondertekend. Bewoners uit de Rembrandtweg die na 1 januari 2016 verhuizen komen in aanmerking voor de afspraken uit het sociaal plan. Voor eerdere informatie gaat u terug naar het menu ‘Herstructurering’. U vindt alle projectinformatie in de rechterkolom onder 'direct naar'.

Plangebied

De woningblokken tussen het centrum en de Frans Halsstraat vormen fase 1 in het project Rembrandtweg. De woningen worden gesloopt.


Nieuwbouw en huurprijzen

Er worden 74 nieuwe woningen gebouwd op de plek waar nu 91 woningen staan. Er worden extra parkeerplekken gecreëerd in het nieuwe plan. De gemiddelde kale huurprijs is 660 euro.

Planning

De eerste bewoners worden in april 2016 urgent. Met een urgentie kunnen bewoners met voorrang reageren op sociale huurwoningen via www.woonnetrijnmond.nl. De werkzaamheden starten in april 2018.  


Communicatie

Bij het huisbezoek ontvangen bewoners een informatiemap. De map is zorgvuldig samengesteld en bevat gerichte informatie voor de huurders. Wij starten in februari 2016 met de eerste huisbezoeken.


Lees hier:
- het verslag en de presentatie van de bewonersavond van 30 april 2015.
- het sociaal plan

 

Kerngegevens

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.