Woonvisie

Vrouwenpolder, Barendrecht

Datum: 19-12-17

In Barendrecht bouwen wij op de locatie Vrouwenpolder 55 nieuwe appartementen. Wilt u meer weten over de woningen? En wilt u weten of en hoe u ze kan huren? Hier leest u er meer over.

De woningen

Het project ligt in het gebied Vrouwenpolder, tussen de Kilweg en de Middelweg in Barendrecht. Woonvisie bouwt hier 55 appartementen.

- type A: 32 driekamerappartementen van 72 m2 met een sociale huurprijs

- type B: 8 driekamerappartementen van 69 m2 met een sociale huurprijs

- type C: 15 driekamerappartementen van 76m2 met een sociale huurprijs. Deze woningen (MIVA) zijn rolstoel doorgankelijk en daardoor geschikt voor bewoners met een lichamelijke beperking.

Sociale huurprijs

De huurprijs van deze woningen wordt nog bepaald door Woonvisie. Voor toewijzing is de hoogte van uw inkomen belangrijk. Is uw huishoudinkomen (kinderen niet meegerekend) lager dan 36.799 per jaar?  Dan komt u wellicht in aanmerking voor deze woning.

Planning van het project

De aannemer Blokland is eind september 2017 gestart met de bouw van de woningen. Momenteel is de fundering en de begane grond vloer klaar en is er gestart met de opbouw van de muren. De verwachting is dat de woningen eind 2018 worden opgeleverd.

Deze planning is voorlopig. Er is een kans dat de woningen eerder of later klaar zijn.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het huren van één van de woningen? Houdt u dan de website van WoonnetRijnmond in de gaten. Daarop adverteren we in het 1e kwartaal van 2018 deze woningen. Ook ziet u daar aan welke eisen u moet voldoen om voor de woning in aanmerking te komen.

 

 

 

Kerngegevens

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.