Woonvisie

Stationstuin, Barendrecht

Datum: 11-07-17

Als onderdeel van een groter project bouwen wij in Barendrecht op de locatie Stationstuin 23 nieuwe appartementen.

De woningen

Het project ligt aan de Stationsweg in Barendrecht. Woonvisie bouwt hier 23 appartementen met een sociale huurprijs.

Sociale huurprijs

De huurprijs van deze woningen moet nog worden vastgesteld. Voor toewijzing is de hoogte van uw inkomen belangrijk. Is uw huishoudensinkomen lager is dan € 36.799 per jaar? Dan komt u in aanmerking voor deze woningen.

Planning van het project

Woonvisie is momenteel bezig met het ontwerp voor deze woningen.

Om de bouw mogelijk te maken is een bestemmingsplan wijziging noodzakelijk. De gemeente start in september of oktober 2017 met de bestemmingsplan procedure. Op zijn vroegst zal de bouw van de appartementen eind 2018 kunnen starten. De woning zijn dan naar verwachting eind 2019 gereed.  

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het huren van één van deze woningen? Houdt u dan woonnetrijnmond.nl in de gaten. Daarop adverteren wij te zijner tijd de verhuur van de woningen. Ook geven wij daar aan, aan welke eisen u moet voldoen om voor de woningen in aanmerking te komen.

  • 10 tweekamerappartementen van 60 m2
  • 13 driekamerappartementen van 75 m2
 

Kerngegevens

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.