Woonvisie

Ik zoek

Met een aanbod van zo'n 8.000 woningen kan iedereen bij ons een woning vinden die bij hem past. Enkele woningen zijn direct beschikbaar, maar voor de meeste geldt door de grote vraag een aardige wachttijd. Het is daarom belangrijk dat u zich zo vroeg mogelijk inschrijft als woningzoekende, ook al bent u nog niet direct op zoek.

In ons woningaanbod vindt u huurwoningen en koopwoningen, appartementen, eengezinswoningen, met een lage huurprijs en ook woningen met een hogere huur. Wanneer u reageert op het woningaanbod, is het belangrijk dat u (en de overige personen op de inschrijving) voldoen aan de voorwaarden. Bij elke woning staan specifieke voorwaarden opgesteld. Denkt u bijvoorbeeld aan een leeftijdscategorie of minimaal en maximaal aantal personen. Sommige woningen zijn voor starters die nog nooit zelfstandige woonruimte hebben gehad. Daarnaast zijn er ook woningen waar inwoners uit Ridderkerk of Rhoon met voorrang op kunnen reageren. Kortom, veel voorwaarden die per woning kunnen verschillen. Lees dus altijd goed wat er bij de woning van uw voorkeur staat.

U vindt onze woningen, samen met die van 24 andere corporatie in de regio Rotterdam op woonnetrijnmond.nl.

 

 

 

 

Woningzoekenden opgelet!

Om in aanmerking te komen voor een woning van Woonvisie vragen wij aan u (en uw eventuele partner en/of huisgenoten) om een IB-60 formulier te overhandigen tijdens het intakegesprek. Voor dit gesprek wordt u uitgenodigd als u de eerste kandidaat bent voor de woning waar u op heeft gereageerd. Voor inwonende kinderen heeft u dit formulier niet nodig.

U kunt een IB-60 formulier alleen telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer 0800-0543. Binnen 5 werkdagen heeft u de aangevraagde verklaring in huis. Omdat wij u vragen tijdens het intakegesprek het IB-60 formulier te overhandigen adviseren wij u, indien u nog geen IB60 (2015) formulier in huis heeft, NU alvast een telefonische aanvraag te doen.

Instructies voor aanvragen

Bel met 0800-0543
-       Kies optie 4
-       Kies optie 1
-       Kies optie 3 (voor een IB60 over het jaar 2015)
-       Voer uw BSN-nummer (dit nummer staat op uw paspoort, uw Nederlandse identiteitskaart en uw rijbewijs en bestaat uit 8 of 9 cijfers) in en sluit af met een “hekje”.

Doet u aangifte inkomstenbelasting dan kunt u in plaats van een IB-60 formulier tijdens het intakegesprek ook een definitieve aanslag inkomstenbelasting 2015 overhandigen.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.