Woonvisie

Bedrijfsruimtes

Door de gunstige ligging aan het water (Nieuwe Maas en Noord), de weg (A15 en A16) en door de ruim 45.000 inwoners beschikt Ridderkerk over goede mogelijkheden voor bedrijven.

Woonvisie beheert en verhuurt enkele honderden bedrijfsruimtes, waarvan 56 winkels in Ridderkerk. In Rhoon hebben we vooralsnog geen bedrijfsruimtes.

Ons aanbod varieert van (nieuwbouw) winkelruimte, opslagruimte, kinderdagverblijven, maatschappelijk onroerend goed tot kantoorruimte.

Bekijk het aanbod.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze collega's van de afdeling commercieel vastgoed:

Mevrouw T.Allen (0180) - 49 49 38

Mevrouw M. Bahadoer (0180) - 49 49 65.

 

Meer over bedrijfsruimtes

Lees de "spelregels" die wij hanteren als u van ons een bedrijfsruimte huurt.

Inschrijven

Is er op dit moment geen bedrijfsruimte die aan uw wensen voldoet maar wilt u wel op de hoogte blijven van ons aanbod? Download dan ons inschrijfformulier.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.