Woonvisie

Spelregels bedrijfsruimtes

Houdt u er rekening mee dat wij altijd een bankgarantie of een waarborgsom ter waarde van drie maal de maandhuur vragen.

Wij werken standaard met de ROZ-huurovereenkomsten. Daarnaast is het (indien) mogelijk om het bedrijfspand naar eigen wens in te richten met behulp van Woonvisie.

Jaarlijks vindt een huurverhoging/verlaging plaats volgens het consumentenprijsindex.

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de vereiste ontheffingen en/of gebruiksvergunningen die noodzakelijk zijn om uw beroep of bedrijf in het pand uit te oefenen. Wij adviseren u dan ook om u hierover tijdig te laten informeren door de gemeente.

Wanneer een nieuwe huurder een huurovereenkomst van een commerciƫle ruimte wil overnemen, dan moet er een indeplaatsstelling worden aangevraagd. Een indeplaatsstelling is alleen mogelijk als de bedrijfsvoering in de commerciƫle ruimte op de huidige wijze wordt voortgezet. Mocht de branche wijzigen, dan moet de huurovereenkomst worden opgezegd.

Een indeplaatsstelling moet vooraf schriftelijk worden aangevraagd. Een voorwaarde is dat er geen huurachterstand mag zijn of de huurachterstand wordt overgenomen door de nieuwe huurder.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.