Woonvisie

Inschrijven

U kunt zich inschrijven op de website van www.woonnetrijnmond.nl als u 18 jaar of ouder bent en de Nederlandse nationaliteit bezit (of een geldige verblijfstitel in Nederland heeft). U betaalt 10 euro per jaar om ingeschreven te staan op WoonnetRijnmond.nl. U kunt niet op woningen reageren als u niet ingeschreven staat.

In uw account vult u uw gegevens in en kunt u uw WoonWensen aangeven. Op deze manier vindt er een goede match plaats tussen uw persoonlijke wensen en de woningen die u getoond worden. U kunt via uw account ook realtime volgen wat de status van uw reactie tot verhuring is.

 Wat vindt u op Woonnetrijnmond.nl?

  • Zodra er nieuwe woningen beschikbaar zijn, staan ze op werkdagen vanaf 20.00 uur online
  • Duidelijk, intu├»tief en overzichtelijk zoeksysteem
  • Naast sociale huurwoningen, ook koop- en vrije sector woningen, garages, parkeerplaatsen, bergingen en bedrijfsruimten
  • Aanbod in alle prijsklassen
  • Diverse aanbodmodellen om sneller of gerichter uw ideale woning te vinden
  • Real time status volgen van reactie tot verhuring
  • Online helpdesk bij woonruimtebemiddelingsvragen (vragen over inschrijving en werking site)

Wilt u meer weten over WoonnetRijnmond, kijk dan op http://www.woonnetrijnmond.nl/hoe-werkt-het/

 

 

 

Lees ook

Urgentie. Doe de test.

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.