Woonvisie

Urgentie

Heeft u wegens een persoonlijke noodsituatie dringend andere woonruimte nodig en woont u in de stadsregio Rotterdam*? Dan komt u misschien voor een urgentieverklaring in aanmerking en kunt u met voorrang een woning zoeken. Dit betekent dat, als meerdere personen op een advertentie reageren, de woning als eerste aan de kandidaat met een urgentieverklaring wordt aangeboden.

Een urgentieverklaring wordt niet zomaar afgegeven. U moet daarvoor aan een aantal voorwaarden voldoen.

Om te onderzoeken of een urgentieaanvraag voor u zinvol is, kunt u deze test doen.

Blijkt uit de test dat u urgentie aan kunt vragen, neemt u dan contact op met uw gemeente of kijk op de website van uw gemeente voor meer informatie. 

Gemeente Ridderkerk

Gemeente Albrandswaard: telefoon (010) 5061111

* De gemeenten binnen de stadsregio Rotterdam zijn:
Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam*, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.