Woonvisie

Te koop

Naast de verhuur van woningen en bedrijfsruimtes, biedt Woonvisie ook woningen te koop aan.

Voormalige huurwoningen

Wij kiezen er steeds vaker voor om huur-eengezinswoningen te koop aan te bieden. Deze woningen worden vrij verkocht. De woningen zijn gunstig geprijsd, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor onder andere starters.

Terugkoop woningen

In het verleden verkochten wij woningen met de zogenaamde koopgarantregeling. De regeling houdt in dat de woningen met een korting worden aangeboden en bij verhuizing (verkoop) aan ons worden terugverkocht. Inmiddels zijn wij gestopt met de verkoop van woningen met de koopgarantregeling.

De woningen die wij op dit moment met de zogenaamde terugkoopgarantie terugkopen, gaan de vrije verkoop in.

Nieuwbouw en niet verkochte woningen uit nieuwbouwprojecten

In verschillende nieuwbouwprojecten bieden wij koopwoningen aan. De markt voor koopwoningen trekt weer aan, toch komt het soms voor dat woningen in een nieuwbouwproject niet voor oplevering verkocht worden.

 

Meer over kopen

Koopgarantregeling. Lees...

Vereniging van Eigenaren. Lees...

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.