Woonvisie

Vrije sector huurwoningen

Luxe wonen met veel extra's

Een vrije sector huurwoning is een woning met een netto huurprijs boven de 710,68 euro*. Is uw inkomen hoger dan 36.165 euro* per jaar, dan komt u in aanmerking voor een vrije sector woning. Woonvisie biedt in Ridderkerk en Albrandswaard kwalitatieve woningen met extra's aan. U kunt hierbij denken aan luxere keukens. 

* peildatum 1 januari 2017

Aanbod vrije sector woningen

Op de website www.woonnetrijnmond.nl vindt u het aanbod vrije sector woningen. Onze vrije sector woningen zijn herkenbaar aan de ronde blauwe logo's in de foto/advertentie. Op de homepagina van WoonnetRijnmond kunt u ervoor kiezen om alleen woningen met een huurprijs vanaf 710,68 euro te zien. Dit kunt u eenvoudig instellen door uw Woonwens in te vullen.

Deze woning wil ik

Wanneer u op een advertentie klikt, heeft u onderaan de pagina de mogelijkheid om op de woning te reageren. In de advertentie staat vermeld wie er voorrang krijgt bij het toewijzen van de woning. Woningzoekenden die voldoen aan de voorwaarden die in de advertentie staan, komen als eerste aan de beurt.

TIP: hoe langer u ingeschreven staat, hoe meer kans dat u de woning toegewezen krijgt.

Schrijf u snel in als woningzoekende

Bent u nieuw op WoonnetRijnmond? Om te reageren op het woningaanbod op WoonnetRijnmond, kunt u zich inschrijven via de volgende link: https://www.woonnetrijnmond.nl/inschrijven/. Houd uw emailadres en inkomensgegevens bij de hand om uw inschrijving compleet te maken.

Mail of bel ons voor meer informatie

Voor meer informative over het vrije sector aanbod kunt u een email sturen naar vrijesector@wvonleesbaarnl of bel ons: 0180- 49 49 49.

 

 

 

 

 

 
 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.