Woonvisie

Aanbod vrije sector huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig vindt u ons vrije sector aanbod op www.woonnetrijnmond.nl. Door op het vrije sector logo te klikken komt u direct op de website van WoonnetRijnmond.

Door uw WoonWens in te vullen wordt het voor u makkelijker om uw ideale woning te vinden. De volgorde van de het woningaanbod is afgestemd op uw wensen.

TIP: Het is juist belangrijk dat er ook een vinkje staat bij het derde icoontje(prijs). Woningzoekenden moeten namelijk aangeven bij de huurprijs dat ze op zoek zijn naar huuwoningen vanaf 710 euro.

Hoe kan ik reageren op een woning?

Om te reageren op een woning dient u ingeschreven te staat bij WoonnetRijnmond. Nog niet ingeschreven? Schrijf u dan snel in via de volgende link: https://www.woonnetrijnmond.nl/inschrijven/.

 

 

 


Disclaimer

De inhoud van deze website is bedoeld om bezoekers te informeren over de producten en diensten die Woonvisie aanbiedt. Ondanks dat de inhoud met zorg door Woonvisie is samengesteld, kan het zijn dat de informatie niet juist of onvolledig is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Woonvisie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Ook aanvaardt Woonvisie geen aansprakelijkheid voor het functioneren en de inhoud van websites van anderen waarnaar op deze website wordt verwezen.